Echt Goede Producten

Echt Goede Producten / Really Good Products is voortgekomen uit 20 jaar praktijkvoering van Hans-Otto Schulz op het gebied van natuurgeneeskunde. In deze tijd heeft hij kennis kunnen maken met een groot aantal producten, waaronder veel verschillende supplementen. Hij heeft diverse cursussen en opleidingen gevolgd, waaronder een opleiding in de Ayurveda en in de orthomoleculaire geneeswijze. Hij ontdekte toen dat sommige, best dure supplementen niet konden waarmaken wat ervan werd beloofd. Anderzijds is het wel zo dat kwaliteit een zekere prijs kent, want goedkope supplementen kunnen alleen goed zijn als de ingrediënten ook niet duur zijn. Jammer genoeg is dat vaak niet het geval.

Om zijn vroegere patiënten en andere geïnteresseerden te kunnen blijven bedienen, heeft Hans-Otto Schulz met Echt Goede Producten / Really Good Products de keuze gemaakt om een aantal bewezen producten via internet te verkopen.

Hij heeft met name producten uitgekozen welke u niet gauw elders zult vinden. Echt Goede Producten / Really Good Products ziet zich niet als concurrent van de bekende winkels die supplementen aanbieden, doch wil iets toevoegen door nicheproducten aan te bieden die de meeste winkels niet voeren, maar zichzelf wel bewezen hebben.

Gedurende een aantal jaren was deze shop slechts een eenvoudige website. Nu is het moment daar om deze bijzondere producten aan te bieden via een webshop op de wijze zoals de meeste mensen dat tegenwoordig gewend zijn: overzichtelijk en gemakkelijk.

U zult zien dat hier naast supplementen ook andere artikelen worden aangeboden. Dit heeft er mee te maken dat Echt Goede Producten / Really Good Products heeft ontdekt dat dit ook bijzondere producten zijn die nog maar weinig bekendheid genieten, doch die de kwaliteit van leven aanzienlijk kunnen verbeteren.

Echt Goede Producten / Really Good Products onderhoudt diverse vakgerichte contacten en raadpleegt informatiebulletins uit heel de wereld. Gebaseerd op de verkregen inzichten wordt het productaanbod aangepast of aangevuld.

Kijk even rond en laat u verrassen. En mocht u naar iets op zoek zijn wat u nog nergens kon vinden, stel dan gerust uw vraag op de contactpagina. Wij doen ons best om u te helpen.